Odkrijte, kaj nas dela drugačne

Ste naveličani tega, da vaši oglasi ne delujejo? Si želite premagati ovire, ki vam otežujejo doseganje vaših ciljev in hitrejšo rast vašega posla?

Veliko podjetij vlaga v digitalno oglaševanje, a le malo je takih, ki so zares zadovoljni z uspešnostjo njihovih kampanj. Zakaj?

Ker je le malo takšnih, ki razumejo celoten proces digitalnega oglaševanja, postavijo ustrezno strategijo in so v koraku z nenehnimi spremembami v oglaševalskem svetu.

Brez ustrezne strategije in razumevanja delovanja spletnega oglaševanja pa težko presežete plato in pospešite rast vašega podjetja.

Zato smo tukaj mi. Verjamemo in trdno stojimo za tem, da je za uspeh na spletu potrebno več kot zgolj oglaševanje. Potrebna je usklajenost celotnega procesa. V Dinetix-u zato s pomočjo našega edinstvenega procesa 3×3 by Dinetix poskrbimo za vse – od načrtovanja, izvedbe oglaševanja, analiziranja podatkov in pospeševanja vaše prodaje.

Smo holistična digitalna performance agencija, ki pomaga lead generation in e-commerce podjetjem, kot je vaše, povečati digitalno avtoriteto in zagotoviti konsistenten in predvidljiv uspeh.

Kot Google Premier Partner imamo ključne izkušnje in vodilne specialiste za usklajevanje vaših oglasov na treh najbolj vplivnih kanalih: Google, YouTube in Facebook. Ti trije kanali dosežejo milijardo ljudi dnevno in so tudi glavni kanali, kjer se nahaja 95 % vaših potencialnih strank.

Tako lahko brezskrbno vodite svoj posel, mi pa bomo poskrbeli, da oglasi dosežejo vašo ciljno skupino na pravem mestu ob pravem času.

NAŠ EDINSTVEN PROCES

3×3 by Dinetix je proces za doseganje ciljev na predvidljiv in konsistenten način. V praksi gre za postopne korake, ki jim je potrebno slediti pri načrtovanju marketinških akcij, sami izvedbi in analiziranju podatkov s trga. Proces deluje kot motor, ki je stalno v pogonu in omogoča tako hitro rast posla kot tudi dolgoročni uspeh.

Načrtujemo, izvedemo, pospešimo rast in ponovimo proces!

3x3 by Dinetix je holističen pristop k spletnemu oglaševanju, ki omogoča največjo predvidljivost pri napovedovanju nakupnega vedenja vaših potencialnih strank.

Kako deluje proces “3x3 by Dinetix”?

KORAK 1 – Načrtovanje

1. Postavitev ciljev

Najpomembnejši korak je postavljanje jasnih ciljev. Je vaš cilj zaslužiti 100.000 € ali 1.000.000 €? Želite pridobiti 10.000 ali 100.000 lead-ov preko vašega marketinškega funnel-a? Konkretne številke in jasni cilji so osnova za oblikovanje strategije, ki vodi do njihove uresničitve.

2. Oglaševalska strategija

Tako kot so jasni cilji pomembni za začetek načrtovanja, je trdna in premišljena oglaševalska strategija tista, ki vas vodi na poti do cilja. Na tej točki je pomembno, da opredelimo celotno pot od klika do nakupa, kanale preko katerih bomo oglaševali, avtomatizacijo, proračun za oglaševanje in da ustrezno razdelimo naloge med notranjo in zunanjo ekipo.

3.Postavitev časovnice

Ni rezultatov brez podrobne časovnice. Časovni okvirji morajo biti jasno opredeljeni, za vsako nalogo pa določena odgovorna oseba, ki bo poskrbela, da bo naloga končana v predvidenih rokih.

KORAK 2 – Izvedba

1. Spremljanje napredka

Vzpostavitev nadzora nad potekom oglaševalskih akcij je ključni dejavnik za ocenjevanje napredka. Google Analytics je brezplačna rešitev, ki ponuja omejen nabor podatkov, zato je prava rešitev vzpostavitev naprednih in od Googla neodvisnih orodij, ki omogočajo jasen pregled nad porabo sredstev, dejansko prodajo in uporabnikovo potjo od prvega klika do zaključka nakupa.

2. Učinkoviti oglasi

Uporabniki na Googl-u so drugačni od tistih na Facebook-u, uporabniki Instagram-a pa drugačni od tistih na LinkedIn-u. Oglasi so učinkoviti, ko so prilagojeni oglaševalskemu kanalu in ciljni skupini.

3.Merjenje uspešnosti

Pomembno je vzpostaviti ustrezne kazalnike uspešnosti, ki imajo uporabno vrednost pri določanju nadaljnih korakov.

KORAK 3 – Rast

1. Iskanje novih priložnosti

Podatki so vaše zlato. V podatkih, ki razkrivajo navade uporabnikov od klika na oglas do nakupa, se skrivajo priložnosti za razvoj novih prodajnih pristopov in novih produktov.

2. Prilagajanje marketinških vsebin

Vsebino oglasov, spletnih strani ter e-mailov je potrebno stalno testirati in posodabljati glede na učinek, ki ga imajo. Le tako je mogoče izvedeti, katere vsebine imajo najboljši učinek na izbrano ciljno skupino.

3. Povečanje prometa in dobička

Ko je marketinški stroj postavljen in dosegate pričakovane rezultate, je čas za povečanje obsega poslovanja, vstop v nove niše, nove kategorije in na nove trge.

3×3 by Dinetix je proces, ki je nastajal več let, se nenehno nadgrajuje in je način, s katerim nam je uspelo doseči vrhunske rezultate tako za podjetja, ki želijo povečati količino povpraševanj, kot tudi podjetja, ki si želijo hitre rasti spletne prodaje.

Proces omogoča, da za vložena sredstva pridobite optimalen poslovni rezultat.

Skupaj bomo vzpostavili vašo digitalno avtoriteto na treh oglaševalskih platformah, kar vam bo pomagalo doseči vaše potencialne kupce ob pravem času na pravem mestu. Tako boste v njihovih očeh postali EDINA prava rešitev.