Dinetix (v letu 2022) med elito z nazivom Google Premier Partner

V letošnjem letu nas je Google na podlagi naših rezultatov v digitalnem marketingu uvrstil med sam vrh svetovnih oglaševalcev. Ponosni smo, da smo lahko svoj trud in izjemne dosedanje dosežke okronali z najprestižnejšim nazivom spletnega oglaševanja in kot ena izmed treh agencij v Sloveniji postali Google Premier Partner.

google premier partner dinetix

Kako smo postali Google Premier Partner

Postati Google Premier Partner je eden izmed največjih dosežkov v svetu digitalnega oglaševanja, saj je Google v letu 2022 močno dvignil standard in ponovno opredelil zahteve za pridobitev naziva Premier Partner. Z nazivom se lahko ponašajo le agencije, ki so med drugim presegle prag uspešnosti, porabe sredstev ter števila certificiranih strokovnjakov na področju oglaševanja.

Poleg tega, mora Premier Partner prikazati stabilno rast svojih strank in tudi njim zagotavljati izvrstne rezultate na področju rasti in dobičkonosnosti. In nam je uspelo! Na vseh področjih smo v Dinetixu pometli s konkurenco in se kot Google Premier Partner uvrstili med top 3 agencije v Sloveniji.

Kaj to pomeni za naše stranke

Predano vodenje računov

Naziv Premier Partner je odličen indikator naše predanosti do naših strank, saj svoj uspeh merimo v uspešnosti in dobičkonosnosti vašega podjetja. Račune vseh strank vodimo v skladu s smernicami, ki jih narekuje program Google Partners.

Pod okriljem najboljših

Delo z ekipo izkušenih strokovnjakov s certifikatom na področju oglaševanja vam bo zagotovilo optimalne rezultate ter občutno znižalo porabljena sredstva in čas, ki ste ga do sedaj porabili za vodenje kampanj.

Korak pred konkurenco

Kot Premier Partner iz prve roke prejemamo informacije o novostih, tehnikah in produktih še preden se pojavijo na trgu. To nam omogoča, da vas s skrbno pripravo in uspešno izvedbo strategij suvereno postavimo pred konkurenco. 

Z Dinetixom do vrhunskih rezultatov

Skupaj pišemo zgodbe o uspehu

Kot Premier Partner smo deležni številnih VIP dostopov in ugodnosti, kot so izobraževanja ter vpogled v najnovejše trende v relevantnih industrijah. To nam omogoča, da svojim strankam nudimo storitve, ki so v koraku s trenutnimi trendi na trgu in jim na podlagi internih informacij pomagamo s strategijo, ki jim bo omogočila hitro in stabilno rast. 

V kolikor menite, da ste v vašem podjetju z doseganjem rezultatov zadeli zid, oziroma si želite svojo prodajo dvigniti v nebo, vam bo naša ekipa izkušenih strokovnjakov z veseljem pomagala do realizacije vaših ambicij.

Kontaktirajte nas

Lahko nas pokličete ali pošljete pismo. Teh smo še posebej veseli 🙂 

Telefon:
+386 40 292 299
Naslov
Dinetix d.o.o.
Celjska cesta 4
3310 Žalec

Ali pa kar tukaj - na hitro!

Za tiste, ki želite hitre odgovore.

    Z oddajo kontakta se strinjam s POLITIKO ZASEBNOSTI in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.