Dinetix se predstavi v Marketing Magazinu

Dinetix Vajb

Dinetix se predstavi v Marketing Magazinu

Deli blog:

Ko nismo popolnoma zatopljeni v svoje delo, se v Dinetixu radi spominjamo tudi naših začetkov. Nekaj, kar so bile sanje enega posameznika, našega direktorja Petra Šelekarja, so sedaj velik del celotne Dinetixove ekipe. Ponosni smo, da smo lahko našo filofozijo in model delovanja predstavili tudi v reviji Marketing Magazin.

To, da je marketing izredno spremenljivo področje je dejstvo. Kar v marketingu danes velja kot dobra strategija, ni nujno, da bo veljalo tudi jutri. Zato je za podjetja ključno, da z odprtimi rokami sprejemajo mnoga presenečenja v neskončnem potencialu spleta, se znajo prilagoditi na nove trende in uspešno manevrirajo skozi novosti in potencialne ovire na poti do cilja.

V Dinetixu se zavedamo, da je to precej težavna naloga, sploh v poplavi drugih internih zadolžitev, tako strateških kot operativnih ter izzivov, ki jih je potrebno v podjetjih (manjših ali večjih) sprotno reševati. Zato smo v luči aktualnih dogodkov na področju digitalnega marketinga v zadnjih letih in vse večje potrebe po specializaciji znanja tudi sami precej razširili repertoar naših storitev. 

Nismo zgolj »še ena oglaševalska agencija«, ki obljublja eksplozijo rezultatov. Smo digitalna performance agencija, ki ponuja vse rešitve za digitalni marketing na enem mestu, to pa počne strateško, načrtovano in skrbno nadzorovano. Naše poslanstvo je povečanje poslovnega uspeha s pomočjo spleta, ki ga izvajamo z lastnim procesom 3×3 by Dinetix, le tega pa konstantno posodabljamo, da do potankosti služi svojemu namenu. 

Več o tem, kako vam prinašamo rezultate, si lahko preberete tukaj >>

Poleg tega, da že 7 let kot ena izmed treh digitalnih agencij v Sloveniji ponosno nosimo naziv Google Premier Partner in stalno stremimo k zagotavljanju rezultatov za vse naše naročnike, smo tudi povezana ekipa, ki zna stopiti skupaj med in izven delovnega časa. Smo prijatelji in zavezniki, ki drug drugega spodbujamo, da smo boljši kot včeraj. 

Dobri medosebni odnosi na delovnem mestu so nekaj, kar ne moremo izsiliti, zato smo še toliko bolj ponosni, da smo zgradili takšno ekipo, s katero noben izziv ni pretežak. Seveda pa je čisto nenačrtovano to tudi dobra strategija za povečanje uspešnosti – več glav več ve. 😉

V Marketing Magazinu si boste lahko prebrali več tudi o naši širitvi iz lokalnih na mednarodne trge, kako nam je sodelovanje z veliko blagovno znamko na ameriškem trgu na široko odprlo vrata na angleško govorečih trgih in kako smo v času epidemije pomagali enemu izmed naših naročnikov, ki je zaradi omejitev moral zapreti več fizičnih trgovin, a je z našo pomočjo nadomestil skoraj celotno maloprodajo na spletu.

Celoten članek o Dinetixu v Marketing Magazinu si lahko preberete tukaj >>