Uvrstili smo se med finaliste za naziv najboljše manjše agencije leta!

Dinetix Vajb

Uvrstili smo se med finaliste za naziv najboljše manjše agencije leta!

Deli blog:

Uspelo nam je! Dinetix se je uvrstil med finaliste za EPMA nagrado (European Paid Media Awards) za najboljšo manjšo evropsko agencijo leta.

Kot edina slovenska digitalna agencija smo bili eni izmed 5 finalistov, ki smo se potegovali za ta laskavi naziv in sedaj uvrstitev med finaliste ponosno dodajamo na seznam naših dosežkov.

Kaj so EPMA nagrade?

European Paid Media Awards (EPMA) je projekt, ki ga organizira prestižna mednarodna agencija za B2B dogodke Don’t Panic Events.

Glavni namen omenjenih nagrad je prepoznati in nagraditi agencije in oglaševalce v Evropi, ki so najboljši na svojem področju in pomembno oblikujejo prihodnost digitalnega marketinga ter imajo ključen doprinos k uspehu podjetij, s katerimi sodelujejo.

Nagrade se podeljujejo v 24 kategorijah – od najboljših posamičnih kampanj v različnih industrijah in na različnih kanalih do nazivov za najboljšo manjšo in večjo digitalno agencijo v Evropi.

Komisijo za podeljevanje nagrad sestavljajo številni vodilni strokovnjaki na področju digitalnega marketinga, ocenjevanje pa poteka v dveh stopnjah – izbor finalistov in končni izbor zmagovalcev v posamični kategoriji.

Kaj uvrstitev med finaliste pomeni za nas?

K svojim obstoječim dosežkom in nazivu Google Premier Partner, ki smo ga prejeli že sedmo leto zapored, smo sedaj dodali še uvrstitev v veliki finale za naziv najboljše manjše evropske agencije leta 2022.

Kaj to pomeni za nas?

Vsekakor ne bi mogli biti bolj ponosni! Vsak tak dosežek nam pomeni ogromno, saj tako dobimo še zunanjo potrditev, da odlično opravljamo svoje delo, kar pa nam služi tudi kot dodatna motivacija, da v tej smeri nadaljujemo.

Nedvomno je naše glavno vodilo v Dinetixu zagotavljati uspeh in rast naših strank na spletu s procesom 3×3 by Dinetix.

Z ekipo 10 vodilnih specialistov na področju digitalnega marketinga se ne ustrašimo še tako velikega projekta – še več, ravno veliki in kompleksni projekti so tisti, v katerih najbolj uživamo in smo tudi najbolj uspešni.