Dinetix ekipa v letu 2022

Dinetix Vajb

Dinetix ekipa v letu 2022

Deli blog:

Iztekajoče se leto 2022 je bilo za nas še eno zelo uspešno leto, na katerega smo izjemno ponosni. Od laskavega naziva Google Premier Partner do nagrad na področju oglaševanja – vse to smo dosegli poleg odličnih rezultatov naših zvestih strank. Navsezadnje so se zgolj naši Google oglasi v letu 2022 na Googlovih omrežjih prikazali rekordnih 648,107,179-krat.

V tem članku smo želeli izpostaviti naše ključne dosežke leta 2022.

Google Premier Partner že sedmo leto zapored

 
 

Naziv Google Premier Partner nosi samo 3% Google oglaševalcev, pri katerih Google prepozna visoko kakovostno izvedbo oglaševanja. V Dinetixu ta naziv nosimo že od leta 2016, kljub vse višjim zahtevam in standardom, ki jih Google postavlja za pridobitev tega naziva.

Več o naši poti do naziva Google Premier Partner si lahko preberete tukaj >>

Ne samo, da lahko od Google Premier Partnerja pričakujete najvišjo kvaliteto Google oglaševanja, predčasno dobite tudi vse informacije iz področja oglaševanja, še preden se pojavijo na trgu. Prav tako pa za vse nove stranke Dinetix zagotovi 350 eur dobropisa za zagon oglaševanja.

Finalisti za naziv najboljše manjše evropske agencije leta

 

V letu 2022 smo se kot edina slovenska digitalna agencija uvrstili tudi med finaliste za EPMA nagrado za najboljšo manjšo agencijo leta.

Glavni namen European Paid Media Awards (EPMA) je prepoznati najboljše digitalne agencije in oglaševalce v Evropi, podeljevanje nagrad pa poteka pod budnim očesom komisije, ki jo sestavljajo številni vodilni strokovnjaki na področju digitalnega marketinga.

Svoje delo smo kot finalisti predstavili tukaj >>

Predstavili smo se v Marketing Magazinu

 

Letos smo naš način dela in poslanstvo predstavili tudi v Marketing Magazinu, ki je ena izmed najprepoznavnejših revij za marketing v Sloveniji. 

V reviji si lahko preberete več o našem procesu 3×3 by Dinetix, naši ekipi specialistov za digitalni marketing, širitvi iz lokalnih na mednarodne trge in naših uspehih med pandemijo.

Dinetix ni samo še ena digitalna agencija med mnogimi. Po čem se ločimo od ostalih? Preberite si tukaj >>

Naši specialisti so postali Google digitalni prvaki leta 2022

 
 

Digital Champions Program je ekskluziven izobraževalni program za Google Premier Partnerje, ki je letos trajal od marca do oktobra, vključeval pa je napredne vsebine vezane na Google oglaševanje. Ponosni smo, da so trije naši specialisti za Google oglaševanje – Luka Uvodić, Lidija Lesjak in Denis Žele – prejeli naziv certificiranih digitalnih prvakov 2022!

Z letošnjim programom so tako naši prvaki pridobili ogromno novega in naprednega znanja na področju Google oglaševanja, med drugim tudi več naprednih trikov, kako v oglaševanje vpeljati nov tip Google oglaševalskih kampanj Performance Max. Z omenjenim novim tipom kampanj, ki so bile v svetu digitalnega oglaševanja predstavljene novembra 2021, je Google postavil povsem nove smernice na področju Google oglaševanja. 

Zato smo še toliko bolj ponosni in hvaležni, da smo lahko bili del tako pomembnega Googlovega izobraževanja, saj nam to daje občutno prednost pri oglaševanju, našim trem prvakom pa novo potrditev in zagon za odlično delo tudi v prihodnje.

Prejeli smo Zlati certifikat bonitetne odličnosti AAA

 
 

V zadnji četrtini leta pa smo prejeli še en ogromen dosežek. V novembru 2022 smo namreč prejeli Zlati certifikat bonitetne odličnosti AAA, ki ga dobijo zgolj podjetja, ki dosegajo nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji na osnovi večih strogih kriterijev in ki takšen standard vzdržujejo tri leta zapored. Izjemno ponosni smo za še eno priznanje, da smo na pravi poti in da svoje delo odlično opravljamo tako v Sloveniji kot tudi v tujini. To je samo še en dokaz več, da smo zaupanja vredna ekipa specialistov, ki zagotavlja visoko kvalitetne storitve na področju digitalnega marketinga. Tukaj pa prilagamo še naš certifikat >>

Adijo leto 2022, pozdravljeno leto 2023!

 

Kljub našim natrpanim urnikom, si v Dinetixu vzamemo čas za pohvalo in praznovanje naših uspehov. Izredno hvaležni smo tudi vsem našim strankam in partnerjem za zaupanje in podporo – veseli smo, da lahko sodelujemo z raznolikimi podjetji in znamkami iz različnih industrij po celem svetu. Sedaj pa se počasi poslavljamo od leta 2022 in pozdravljamo leto 2023 z vsemi novimi izzivi, projekti in sodelovanji, ki jih prinaša. Vsem vam pa srečno in uspešno v novem letu!

 

Se želiš pridružiti naši ekipi in soustvarjati nove uspešne zgodbe iz področja digitalnega marketinga? Vedno se radi srečamo s predanimi navdušenci iz področja digitalnega marketinga, ki si, tako kot mi, želijo pomagati podjetjem do povečanja poslovnega uspeha s pomočjo spleta. Povežimo se in začnimo skupno zgodbo!