Dinetix z laskavim nazivom Google Premier Partner

Dinetix Vajb

Dinetix z laskavim nazivom Google Premier Partner

Deli blog:

Postati Google Premier Partner in hkrati tudi obdržati ta naziv že sedmo leto zapored, je zagotovo eden izmed naših največjih dosežkov. Naziv Google Premier Partner je sicer v svetu digitalnega oglaševanja nasploh eden izmed največjih dosežkov, ko Google iz leta v leto močno dviguje standard in zaostruje zahteve za pridobitev tega naziva. Zato smo še toliko bolj ponosni, da smo se znova uvrstili v sam vrh oglaševalcev.

 

Kaj sploh je naziv Google Premier Partner?

 

Naziv Google Premier Partner podeljuje Google najboljšim 3% oglaševalcev, pri katerih prepozna visoko kakovostno izvedbo oglaševanja preko vseh Googlovih kanalov. Google pri podeljevanju tega naziva vzame v obzir uspešnost oglaševanja, porabo sredstev in število certificiranih strokovnjakov na področju Google oglaševanja. (*)

Google Premier Partner mora prikazati tudi stabilno rast svojih strank in jim zagotavljati vrhunske rezultate na področju rasti in dobičkonosnosti.

Vsako leto so pogoji za pridobitev tega naziva zahtevnejši, saj si Google želi filtrirati oglaševalce in za svoje Premier Partnerje izbirati res zgolj najboljše Google oglaševalce.

 

Dinetixova pot do naziva Google Premier Partner

Dinetix je naziv Google Premier Partner prvič prejel leta 2016 in ga od takrat vsako leto tudi upravičil. Ker so stranke rasle z našo pomočjo, smo s takšnimi vrhunskimi rezultati in ekipo certificiranih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področju oglaševanja vsako leto ustrezali vse višjim standardom, ki jih je postavljal Google.

Tako smo tudi v letu 2022 kot ena izmed 3 slovenskih oglaševalskih agencij prejeli naziv Google Premier Partner in se uvrstili med 3% najboljših oglaševalskih agencij na svetu.

 

Kaj ta naziv pomeni za vas, naše stranke?

 

Ker je Google Premier Partner naziv, ki daje garancijo za visoko kakovostno storitev na področju Google oglaševanja, lahko kot naše stranke pričakujete:

– Delo z izkušenimi in certificiranimi strokovnjaki na področju Google oglaševanja

– Predano in napredno vodenje vaših Google oglaševalskih računov, ki vam bo pomagalo občutno znižati stroške oglaševanja in porabljen čas za vodenje kampanj

– Predčasno obveščanje o vseh novostih in informacijah iz področja Google oglaševanja, tehnikah, novih orodjih in produktih, še preden se pojavijo na trgu za vašo konkurenco

– Zagotavljanje vrhunskih rezultatov z našim edinstvenim procesom 3×3 by Dinetix

Za vse nove stranke pa Dinetix kot Google Premier Partner zagotavlja tudi dobropis v vrednosti 350€, da vam olajša začetek oglaševanja in lahko čimprej skupaj pričnemo z realizacijo vrhunske oglaševalske strategije, ki vam bo prinašala izjemne rezultate na kratek in dolgi rok.

Nam naziv omogoča nenehno izobraževanje o najnovejših pristopih v Google oglaševanju v vseh industrijah, številne VIP dostope in ugodnosti, ki nam pomagajo ostati v koraku s časom in trendi na trgu.

Ravno zato pa vam lahko ponudimo storitev na najvišji ravni, ki vam bo omogočila hitro in stabilno rast, prav tako pa vam bo pomagala ostati nekaj korakov pred konkurenco, saj boste med prvimi, ki boste deležni vseh novosti na področju Google oglaševanja. Tako bomo lahko skupaj zastavili strategijo, ki vas bo postavila v sam vrh v vaši industriji.

 

Ste pripravljeni na vrhunske rezultate z nami? Želite prejeti 350 dobropisa za pričetek oglaševanja? Stopite v stik z nami in skupaj se podajmo na pot vaše rasti.