Prejeli smo Zlati certifikat bonitetne odličnosti AAA!

Dinetix Vajb

Prejeli smo Zlati certifikat bonitetne odličnosti AAA!

Deli blog:

V zaključku preteklega leta 2022 smo v Dinetixu prejeli Zlati certifikat bonitetne odličnosti AAA, ki je poleg naziva Google Premier Partner in uvrstitve v finale za naziv najboljše manjše evropske agencije leta, še en dosežek, na katerega smo izjemno ponosni.

Kaj je Zlati certifikat bonitetne odličnosti AAA?

 

Zlati certifikat bonitetne odličnosti ali zlata boniteta odličnosti AAA je priznanje, ki ga podeljuje družba Dun & Bradstreet Slovenija. Predvsem na Švedskem, Norveškem, Finskem, Danskem, Hrvaškem, Madržarskem in v Sloveniji Dun & Bradstreet že več let podeljuje certifikate bonitetne odličnosti, ki podjetjem nudijo dodaten ugled in priznanje za dobro poslovanje. Podeljujejo tako certifikat bonitetne odličnosti A, ki pomeni, da podjetje spada v visok razred bonitetne odličnosti, certifikat bonitetne odličnosti AA, ki dokazuje višji razred bonitetne odličnosti ter certifikat za najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. (*)

Zlati certifikat bonitetne odličnosti AAA dobijo podjetja, ki dosegajo nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji na osnovih večih kriterijev in ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored. Gre za mednarodno priznani status, ki daje dodatno potrditev za dobro delo podjetja tako v domačem kot tudi tujem poslovnem okolju.

Podjetja z Zlatim certifikatom bonitetne odličnosti so bila prepoznana kot najbolj zanesljiva slovenska podjetja in med njih se uvrščamo tudi sami po doseganju vrhunskih rezultatov in izpolnjevanju strogih kriterijev za pridobitev tega priznanja.

Kaj omenjeni certifikat pomeni za naše stranke in poslovne partnerje?

 

Kot že omenjeno, nam Zlati certifikat bonitetne odličnosti daje še dodatno potrditev, da svoje delo odlično opravljamo tako v Sloveniji kot tudi po tujini.

Našim strankam in poslovnim partnerjem nudi enega izmed najbolj zanesljivih podatkov o naši kredibilnosti in odličnem poslovanju v zadnjih 3 letih. Za vsakim našim uspehom stoji Dinetixova ekipa specialistov, ki se s svojim dobrim delom in ogromno zalogo znanja na področju digitalnega marketinga dnevno dokazuje in hitro odziva na spremembe, ki so v marketingu stalnica.

Nam omenjeni certifikat bonitetne odličnosti AAA daje potrditev, da smo na pravi poti, motivacijo in zagon, hkrati pa tudi zavezo, da bomo še naprej strmeli za ponujanjem vrhunskih storitev na področju digitalnega marketinga. Našim poslovnim partnerjem in strankam pa je lahko zagotovilo, da smo zaupanja vredna in zanesljiva agencija, ki odlično opravlja svoje delo.

 

V Dinetixu verjamemo, da lahko s skupnimi močmi izpeljemo še tako zahteven projekt – in takih imamo za sabo že ogromno, tako doma kot v tujini. Če tudi vi iščete poslovnega partnerja, ki vam bo pomagal doseči vaše poslovne cilje z digitalnim marketingom, potem nas kontaktirajte in začnimo ustvarjati vašo zgodbo.